Rekisteriseloste

Päivitetty: 25.5.2018

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Suomen Pelitutkimuksen Seura ry:n jäsenrekisteri

Rekisterinpitäjä

Nimi:                                   Suomen Pelitutkimuksen Seura ry

Verkkosivut:                       www.pelitutkimus.fi

Postiosoite:                        c/o Frans Mäyrä, Viestintätieteiden tiedekunta, 33014 Tampereen yliopisto

Puh.                                    Seuran pj Tanja Sihvonen 029 449 8269: siht. Frans Mäyrä 050 336 7650

Sähköposti:                        hallitus@pelitutkimus.fi

Rekisteriasioista vastaavat henkilöt

Nimi:                                   Tanja Välisalo, Seuran talousvastaava

Osoite:                                PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto

Sähköposti:                        tanja.valisalo@jyu.fi

Nimi:                                   Frans Mäyrä, Seuran sihteeri

Osoite:                               COMS, 33014 Tampereen yliopisto

Sähköposti:                       frans.mayra@uta.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa.

Tietoja käsitellään salasanasuojattuina sähköisellä palvelulla (Microsoft Office 365) ja tätä varten tietoja tallennetaan palveluntarjoajan (Microsoft) palvelimille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Lisäksi kerätään seuraavat tiedot:

  • Jäsenien yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)
  • Jäsenyystiedot (jäsentyyppi, toimikuva, jäsennumero, jäsenyyden alkamisajankohta)
  • Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)

Rekisterin tietolähteet

Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella tai jäsenyyttä hakevan henkilön ilmoituksella jäsenhakemuslomakkeen kautta.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU- alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.

Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. Suomen Pelitutkimuksen Seura ry ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty yhdistyksen jäsenrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle.

Reki