Liity Suomen Pelitutkimuksen Seuraan

HUOM! Valitettavasti jäsenhakemuslomakkeemme ei ole toiminut palvelinsiirrosta johtuneiden teknisten ongelmien vuoksi aikavälillä 13.11.2022–23.1.2023. Jos olet lähettänyt meille jäsenhakemuksen saamatta siihen vastausta, täytä hakemuslomake uudelleen. Pahoittelemme ongelmaa ja sen mahdollisesti aiheuttamaa ylimääräistä vaivannäköä.

Lähettämällä alla olevan lomakkeen anot jäsenyyttä Suomen Pelitutkimuksen Seuraan. Seuran hallitus käsittelee jäsenanomuksen muutaman viikon kuluessa ja tiedottaa päätöksestään sen jälkeen sähköpostitse.

Seuran jäsenmaksu on varsinaisille jäsenille 30 euroa, alennusryhmille (opiskelijajäsenille, eläkeläisille ja työttömille) 15 euroa ja kannatus- ja yhteisöjäsenille 300 euroa. Jäsenmaksu laskutetaan jäseneksi hyväksymisen jälkeen. Seura edustaa Suomessa Digital Games Research Associationia (DiGRA). Voit liittyä samalla myös DiGRAn jäseneksi. Tällöin yhteisjäsenyys maksaa varsinaisille jäsenille 60 euroa, alennusryhmille 45 euroa ja opiskelijajäsenille 30 euroa. Vuonna 2023 DiGRAn jäsenmaksu suoritetaan ensisijaisesti DiGRA 2023 -konferenssin osallistumismaksun yhteydessä.

Lue vielä seuran säännöt ennen liittymistä. Ilmoittamasi sähköpostiosoite lisätään seuran sähköpostilistalle, eikä sitä käytetä muuhun kuin seuran viestintään.